Yrityssiivoukset

Siistit ja edustavat toimitilat

Teemme yrityssiivouksia vahvalla ammattitaidolla ja osaavalla henkilökunnalla. Palvelemme 40 vuoden kokemuksella Sisä-Savon alueella.

Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä laidasta laitaan. Siivoamme toimitilat aina sovitusti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikilla siivoojillamme on elinikäinen vaitiolovelvollisuus, josta on sovittu kirjallisesti. Työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri, ja tyytyväiset työntekijämme tekevät työnsä iloisella mielellä ja hyvällä asenteella.

Ylläpito- ja kertasiivoukset

Palveluihimme kuuluvat sekä yritystilojen jatkuvat ylläpitosiivoukset että kertaluontoiset siivoukset. Hoidamme myös siivoojien lomansijaisuudet.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset

Peruspesun ja vahauksen avulla saamme kaikki lattiat huippukuntoon kohteessa kuin kohteessa. Huollettu lattia on helpompi pitää puhtaana, ja samalla lattian käyttöikä pitenee merkittävästi.

Asiakkaalle räätälöidyt palvelut

Teemme asiakkaan kanssa yhdessä siivouskartoituksen ja sovimme toteutuksesta, jonka perusteella laadimme palvelusopimuksen. Siistit toimitilat lisäävät työpaikan viihtyisyyttä ja työnteko on mukavampaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi siivouksesta!

yrityssiivous

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

  • luotettava kumppani