Yrityssiivoukset

Siistit ja edustavat toimitilat

Teemme yrityssiivouksia vahvalla ammattitaidolla ja osaavalla henkilökunnalla. Palvelemme yli 40 vuoden kokemuksella Suonenjoella ja Rautalammilla.

Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä laidasta laitaan. Siivoamme toimitilat aina sovitusti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikilla siivoojillamme on elinikäinen vaitiolovelvollisuus, josta on sovittu kirjallisesti. Työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri, ja tyytyväiset työntekijämme tekevät työnsä iloisella mielellä ja hyvällä asenteella.

Ylläpito- ja kertasiivoukset

Palveluihimme kuuluvat sekä yritystilojen jatkuvat ylläpitosiivoukset että kertaluontoiset siivoukset. Hoidamme myös siivoojien lomansijaisuudet.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset

Koneellisen peruspesun ja vahauksen avulla saamme kaikki vahausta vaativat lattiat huippukuntoon kohteessa kuin kohteessa. Huollettu lattia on helpompi pitää puhtaana, ja samalla lattian käyttöikä pitenee merkittävästi.

Asiakkaalle räätälöidyt palvelut

Teemme asiakkaan kanssa yhdessä siivouskartoituksen ja sovimme toteutuksesta, jonka perusteella laadimme palvelusopimuksen. Siistit toimitilat lisäävät työpaikan viihtyisyyttä ja työnteko on mukavampaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi siivouksesta!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

n style="font-size:11px;">1.2.2018

1. Rekisterinpitäjä     Kaijan Siivouspalvelu Oy, Saikarintie 219, 77600 Suonenjoki, puh. 0400278722

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa    Kaija Yli-Sikkilä, Saikarintie 219, 77600 Suonenjoki, puh. 0400278722

3. Rekisterin nimi   Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus   Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, laskutukseen ja maksujen perintään liittyen

5. Rekisterin tietosisältö   Etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet    Asiakkaan antamat tiedot

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset   Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vain lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle   Ei siirretä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet 

 A. Manuaalinen aineisto

Kaijan Siivouspalvelu Oy:n koko henkilöstöllä on elinikäinen vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkeen Kaijan Siivouspalvelu Oy:n asiakastietoihin, mikään henkilöihin kohdistuva materiaali ei ole ulkopuolisten nähtävänä.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

Kaijan Siivouspalvelu Oy:n tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain Kaijan Siivouspalvelu Oy:n henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin ne liittyvät.