Kotisiivous – hoidamme siivouksen puolestasi

Ota yhteyttä!

Kaijan Siivouspalvelu Oy tarjoaa luotettavaa ja toiveiden mukaista siivouspalvelua kotitalouksille. Teemme kotisiivoukset yksilöllisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. 

 

Käytämme siivouksessa kotimaisia Kiilto-puhdistusaineita ja laadukkaita mikroliinoja, jotka sitovat tehokkaasti pölyn ja lian. Siivousliinat pestään jokaisen käyttökerran jälkeen koneessa. Käytössämme on Hyla-puhdistusjärjestelmä. Imuroitaessa pöly menee vesisäiliöön, eikä leviä ilmaan. 

Suursiivouksista viikkosiivouksiin

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset siivoustyöt koko kodin suursiivouksesta pieniin aputöihin, joita voivat olla esimerkiksi mattojen tamppaukset. Kotisiivouksissa käytössämme ovat tehokkaat siivousvälineet jokaiseen työvaiheeseen ja kotimaiset puhdistusaineet. Käytössämme on Hyla-puhdistusjärjestelmä. Meitä sitoo työssämme ehdoton vaitiolovelvollisuus. Vastuuvakuutuksemme kattaa mahdolliset aiheuttamamme vahingot.

Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa:

  • ikkunoiden pesut

  • desinfioinnit

  • muuttosiivoukset

  • tekstiilipintaisten huonekalujen pesut.

Sosiaalihuoltopalvelut (kotipalvelun tukipalvelut)

Kaijan Siivouspalvelu Oy on hyväksytty yksityisten sosiaalihuoltopalvelujen kotipalvelun tukipalvelujen tuottajaksi Suonenjoella ja Rautalammilla.

 

Asiakkaat, joiden toimintakyky on heikentynyt iän tai terveydentilan vuoksi, voivat ostaa meiltä sosiaalihuoltopalvelujen kotipalvelun tukipalveluja (siivous ja kodinhoito) arvonlisäverottomasti (alv. 0%).

 

Tekemällä kanssamme kirjallisen palvelusopimuksen palvelujen tuottamisesta sosiaalihuoltopalveluna, veloitamme hinnan ilman arvonlisäveroa (-24 %). Saatte myös siinä tapauksessa tehdä kotitalousvähennyksen (60 %) verotuksessa.

Kysy lisätietoja

Hyödynnä kotitalousvähennys

Siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Kotitalousvähennys

Ikkunanpesut

Ikkunoiden pesu on monelle painajainen, siispä kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Meillä on käytössä oikeat aineet ja välineet, joilla ikkunat puhdistuvat tehokkaasti.

Desinfioinnit

Desinfioimme esimerkiksi viemärien vesivahingoista likaantuneet tilat sekä muut desinfiointia vaativat kohteet.

Muuttosiivoukset

Jos olet muuttamassa uuteen asuntoon tai asunnosta pois, voit jättää siivouksen meidän huoleksemme. Muuttosiivous on normaalia kotisiivousta vaativampaa, joten siivouksen ulkoistaminen helpottaa raskasta muuttourakkaa.

Tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus

Puhdistamme tekstiilipintaiset huonekalut, matot ja autojen penkit tehokkaalla painehuuhtelulaitteella. Tekstiileistä tulee puhtaat ja raikkaat.