Kotisiivous

Hoidamme siivouksen puolestasi

Kaijan Siivouspalvelu Oy tarjoaa kotitalouksille luotettavaa siivousapua asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme kotisiivoukset yksilöllisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Palvelemme asiakkaita yli 40 vuoden kokemuksella Sisä-Savon alueella. Ota yhteyttä!

Suursiivouksista viikkosiivouksiin

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset siivoustyöt koko kodin suursiivouksista pieniin aputöihin, joita voivat olla esimerkiksi mattojen tamppaukset. Kotisiivouksissa käytössämme ovat tehokkaat siivousvälineet jokaiseen työvaiheeseen ja kotimaiset puhdistusaineet. Käytössämme on Hyla- puhdistusjärjestelmä, jolla myös huoneilma puhdistuu. 

Meitä sitoo työssämme ehdoton vaitiolovelvollisuus. Vastuuvakuutuksemme kattaa mahdolliset aiheuttamamme vahingot.

Sosiaalihuoltopalvelut (kotipalvelun tukipalvelut)

Kaijan Siivouspalvelu Oy on hyväksytty yksityisten sosiaalihuoltopalvelujen kotipalvelun tukipalvelujen tuottajaksi Suonenjoella ja Rautalammilla.

Meiltä voi ostaa arvonlisäverottomasti (alv 0%) sosiaalihuoltopalvelujen kotipalvelun tukipalveluja (siivous ja kodinhoito) asiakkaat, joiden toimintakyky on heikentynyt iän tai terveydentilan vuoksi.

Tekemällä kanssamme kirjallisen palvelusopimuksen palvelujen tuottamisesta sosiaalihuoltopalveluna, veloitamme hinnan ilman arvonlisäveroa (24%). Saatte myös siinä tapauksessa tehdä kotitalousvähennyksen ( 40% ) verotuksessa.

Ikkunoidenpesut

Ikkunoiden pesu on monelle painajainen, siispä kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Meillä on käytössä oikeat aineet ja välineet, joilla ikkunat puhdistuvat tehokkaasti

Desinfioinnit

Desinfioimme esimerkiksi viemärien vesivahingoista likaantuneet tilat sekä muut desinfiointia vaativat kohteet.

Muuttosiivoukset

Jos olet muuttamassa uuteen asuntoon tai asunnosta pois, voit jättää siivouksen meidän huoleksemme. Muuttosiivous on normaalia kotisiivousta vaativampi, joten siivouksen ulkoistaminen helpottaa raskasta muuttourakkaa. 

Tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus

Puhdistamme tekstiilipintaiset huonekalut, matot ja autojen penkit tehokkaalla painehuuhtelulaitteella. Tekstiileistä tulee puhtaat ja raikkaat.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen määrästä Verohallinnon sivuilta.

Siivous on mieluisa lahja monelle – meiltä voit ostaa myös lahjakortit. Lahjanakin kotisiivous on kotitalousvähennyskelpoinen, kun saajana ovat omat tai puolison vanhemmat tai isovanhemmat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kotisiivous

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

n style="font-size:11px;">1.2.2018

1. Rekisterinpitäjä     Kaijan Siivouspalvelu Oy, Saikarintie 219, 77600 Suonenjoki, puh. 0400278722

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa    Kaija Yli-Sikkilä, Saikarintie 219, 77600 Suonenjoki, puh. 0400278722

3. Rekisterin nimi   Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus   Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, laskutukseen ja maksujen perintään liittyen

5. Rekisterin tietosisältö   Etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet    Asiakkaan antamat tiedot

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset   Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vain lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle   Ei siirretä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet 

 A. Manuaalinen aineisto

Kaijan Siivouspalvelu Oy:n koko henkilöstöllä on elinikäinen vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkeen Kaijan Siivouspalvelu Oy:n asiakastietoihin, mikään henkilöihin kohdistuva materiaali ei ole ulkopuolisten nähtävänä.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

Kaijan Siivouspalvelu Oy:n tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain Kaijan Siivouspalvelu Oy:n henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin ne liittyvät.